left-arrow

Se alle vores cases

Målsætning for kampagnen

Sanzi Beauty er et relativt nye beautybrand fra Danmark, der har oplevet en hurtig vækst siden sin begyndelse. De udvikler og sælger en bred vifte af skønhedsprodukter, bl.a. øjenvippeserum, brynserum og plejeprodukter til ansigtet.

Fra dag ét har Sanzi Beauty været opmærksomme på, hvor vigtigt det er at ramme sin målgruppe via influencers, og har derofr bygget det meste af sin markedsføringsstrategi op om influencers. Vi har hjulpet og rådgivet dem med deres influencer marketing strategi siden deres begyndelse i 2017.

Vi har løbende hjulpet med at øge kendskabsgraden hos forbrugerne såvel som drevet direkte salg af deres produkter – både ved eksisterende produkter, og når vi har eksekveret kampagner for nye produkter.

Vi er deres betroede rådgiver og hjælper dem med at finde det rette match af influencers for deres produkter. Det betyder også, at vi er i tæt og løbende dialog med Sanzi Beauty, når vi eksekverer kampagner sammen for hele tiden at sikre og optimere de bedst mulige resultatet igennem hele kampagnen.

Dataen i denne case er aggregeret data på tværs af flere kampagne-bursts, som vi har eksekveret i en periode på 20 måneder.

Resultater fra vores samrbejde

31
influencers
19.412.665
eksponeringer
692
udgivede opslag
8,24%
engagementrate i blogindlæg
46.847
klik
1.893
gemte opslag på Instagram
Danmark
lokation
quote

Representeds planlægning og eksekvering af kampagnerne har altid været meget professionel.

Vi er et nyt brand indenfor kosmetikbranchen, og vi har fra dag ét været bevidste om vigtigheden i at nå vores målgruppe igennem influencers.

I den forbindelse har Represented været en stor hjælp. De har været i stand til at målrette vores kampagne til det rette segment ved hjælp af deres viden indenfor, hvilke typer af influencers, der passer til vores produkter. Dette har vist sig særdeles effektivt i vores kampagner på en sådan måde, at vi er blevet synlige overfor det rette segment, hvilket har resulteret i en høj konvertering og salg til vores webshop.

Representeds planlægning og eksekvering af kampagnerne har altid været meget professionel, og de har været meget dygtige og præcise i deres positionering af Sanzi som brand i kommunikationen med de valgte influencers. Vi giver Represented vores varmeste anbefalinger. De er blevet en værdifuld og permanent partner for os.

Robert Friedrich

CEO

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde