left-arrow

Se alle vores cases

Kolding Storcenter x Represented

Målsætning for kampagnen

Kolding Storcenter, som er en del af Danske Shoppingcentre, er Jyllands største shoppingcenter med 120 forretninger, herunder specialbutikker, indkøbsmuligheder og biograf. Kolding Storcenter ønskede at producere en ny kampagnevideo.

For at sikre høj troværdighed ønskede vi at aktivere en influent med lokalkendskab til Kolding Storcenter, som allerede benytter centret med sin familie. Mie Isaksen bor i Vejle med sin mand og børnene Pilou og Filippa, og kender Kolding Storcenter som sin egen bukselomme. Børnene har altid elsket Kolding Storcenter og forældrene dets mange muligheder for at aktivere børnene, som en del af shoppingturen.

Represented fik sammen med Mie, Pilou, Filippa og et professionelt videohold produceret en kampagnevideo til Kolding Storcenter med fokus på dets mange muligheder – for hele familien. Kolding Storcenter købte rettighederne til at kunne vise kampagnevideoen i udvalgte biografer, benytte videoen i annoncering på sociale medier samt på egen hjemmeside. For at skabe større kendskab til Kolding Storcenter, delte Mie Isaksen naturligvis videoen på sin Instagram, hvor mere end 100.000 personer følger med i familiens liv.

Se kampagnevideoen herunder.

Resultater fra vores samarbejde

1
influent
2
udgivelser på Instagram
278.322
eksponeringer
7.659
interaktioner
3,83%
engagementrate
Videoproduktion
inkluderet
Rettigheder
inkluderet
Danmark
lokation
quote

Vi har haft den bedste oplevelse med Represented fra ide til slutproduktet

De har formået af lytte og fange vores ønsker til fulde. Det har været en ren fornøjelse og giver dem vores bedste anbefalinger.

Anne Hald Blouner

Marketingkoordinator

Represented har stor erfaring med produktion af kampagnevideoer og har hjulpet både lokale og internationale brands med at producere videoindhold til TV, sociale medier, biografannoncering samt deres egne hjemmesider og medier.

Vi besidder omfattende erfaring med hele processen og kan derfor rådgive jer lige fra idéfasen, budgettering og planlægning, storyboard, valg af fagfolk og udstyr samt instruktion under optagelserne.

Overvejer I nyt videoindhold til jeres virksomhed? Book et uforpligtende møde, hvor en af vores rådgivere vil fortælle mere om de muligheder, vi kan tilbyde jer.

Book uforpligtende møde

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde