left-arrow

Se alle vores services

Få tilskud til influencer marketing

Represented er godkendt SMV:Digital-rådgiver. Vi hjælper dig igennem hele processen, så du har mulighed for at få tilskud til at skabe vækst online – også med influencer marketing.

Næste pulje: Efteråret 2023 (nærmere dato afventes)

100% gratis

Vi hjælper med jeres ansøgning til SMV:Digital kvit og frit.

Op til 100.000 kr.

SMV:Digital åbner for puljer á 50.000 kr. og 100.000 kr. to gange årligt

Brug tilskuddet på influencer marketing

Influencer marketing er en oplagt mulighed for at vækste digitalt

For danske SMV'er

Puljerne fra SMV:Digital er til små og mellemstore virksomheder med dansk CVR-nummer

Få tilskud til influencer marketing

Det er vigtigere end nogensinde før at øge sin digitale tilstedeværelse som brand, men det kan være svært at finde ressourcerne og søge viden til, hvordan man skal gøre.

Hvis din virksomhed har en ambition om at øge jeres digitale tilstedeværelse og skabe vækst herigennem, kan SMV:Digital-puljerne være noget for jer. Her kan I søge om op til 100.000 DKK i økonomisk støtte til jeres vækstambitioner – blandt andet inden for influencer marketing.

SMV:Digital er et politisk støttet nationalt program, der yder finansiering til at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med digital omstilling. Puljerne er som udgangpunkt på 50.000 og 100.000 DKK og frigives løbende efter først til mølle-princip. SMV:Digital har eksisteret siden 2018 og har givet støtte til mere end 6.000 virksomheder.

Det kræver en ansøgning for at komme i betragtning til puljerne, og denne hjælper vi dig med. Hvis jeres virksomhed bliver godkendt, kan I benytte tilskuddet til at få rådgivning fra Represented. Tilskuddet er blandt andet godkendt til at kunne benyttes til rådgivning i influencer marketing.

Hvem er Represented?

Vi har eksekveret mere end 5.000 succesfulde influencer marketing-kampagner på tværs af alle tænkelige målgrupper og produktkategorier siden 2011. Kategorierne inkluderer alt fra daglige forbrugsgoder som mode, kosmetik og fødevarer, til højinvolveringsprodukter som biler og bolig til offentlige oplysningskampagner. Vi arbejder med mikro-, makro- og mega-influencers, de relevante sociale medieplatforme til den specifikke kampagne og på tværs af alle europæiske markeder.

Siden vores start i 2011 har vi blandt andet vundet prisen som Årets Kriseknuser ved IVÆKSTPRISEN (2012), Børsen Gazelle (2016 & 2017) og senest Årets Influencer Marketing Kampagne ved #influenced (2022).

Vi hjælper vores kunder, der består af alt fra lokale nichevirksomheder til globale brands, med at udvikle, optimere, sprede og måle deres influencer marketing-kampagner fra A til Z. Det starter altid med at udvælge de helt rigtige influencers og afsluttes altid med rapportering og evaluering på indsatsen.

Fik du ikke svar på alt, hvad du søgte, eller vil du gerne bare høre mere? Book et uforpligtende møde for at høre mere eller send os en mail på [email protected], og du bliver kontaktet af en af vores rådgivere.

Du kan også blive klogere på SMV:Digital-puljerne i FAQ’en nedenfor.

Jeg vil gerne høre mere

Læs mere om SMV:Digital

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er et politisk støttet nationalt program, der yder finansiering til at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med digital omstilling. Puljerne er som udgangpunkt på 50.000 og 100.000 DKK og frigives løbende efter først til mølle-princip. SMV:Digital har eksisteret siden 2018 og har givet støtte til mere end 6.000 virksomheder.

Hvor meget kan jeg få i tilskud?

SMV:Digital yder tilskud op til 100.000 DKK; typisk inddelt i puljer á 50.000 DKK og 100.000 DKK.

 

Puljerne kræver en 1:1 medfinansering, hvilket betyder, at virksomheden selv skal investere tilsvarende, som der ansøges om. Det kan enten være kontant, som interne timer eller en kombination.

Hvem kan få tilskud?

Følgende skal være opfyldt for at kunne søge SMV:Digital:

  • Virksomheden skal have et dansk CVR-nummer
  • Virksomheden må maksimalt have en årlig omsætning på 50 mio. Euro eller en balance på maksimum 43 mio. euro. Den ene af disse må gerne overskrides, men ikke begge på samme tid.
  • Virksomheden må ikke have modtaget statsstøtte for mere end 1,5 mio. i indeværende og de to foregående regnskabsår.

For tilskud på 50.000 DKK:

  • Virksomheden skal have mellem 2-249 årsværk i seneste aflagte regnskabsperiode

For tilskud på 100.000 DKK:

  • Virksomheden skal have mellem 3-249 årsværk i seneste aflagte regnskabsår
  • Virksomheden skal have en omsætning på minimum 2 mio. kroner i seneste aflagte regnskabsår.

Hvad betyder en medfinansiering på 50%?

En medfinansiering på 50% betyder, at virksomheden, der modtager tilskuddet, selv skal finansiere minimum tilsvarende beløb. Det kan være i form af kontant beløb, via interne timer i virksomheden eller en kombination af dette.

 

Ønskes hel eller delvis medfinansiering med interne timer, er timesatsen på 365 kr./time og kræves således 137 interne arbejdstimer for tilskud på 50.000 DKK, og 274 interne arbejdstimer for tilskud på 100.000 DKK, såfremt medfinansiering sker udelukkende med arbejdstimer.

 

Udbetalingen foretages af Erhvervsstyrelsen og udbetales efter projektets afslutning.

Kan jeg benytte tilskuddet til influencer marketing?

Ja, du kan benytte tilskuddet til influencer marketing. Vi kan rådgive dig i strategi for jeres influencer marketing-indsats, hjælpe med opstart samt optimeringer. Du kan ligeledes bruge tilskuddet til at få rådgivning i valg af influenter, platforme mv. Tilskuddet kan kun benyttes til den rådgivende del af arbejdet. Dette rådgiver vi dig nærmere i.

Hvordan og hvornår kan jeg søge om tilskud fra SMV:Digital?

SMV:Digital kan ansøges to gange årligt; foråret og efteråret. Næste pulje er i efteråret 2023. Ansøgningssystemet åbner 14 dage inden, således man kan klargøre sin ansøgning. Denne del hjælper vi jer med.

OBS: Det er vigtigt, at medarbejderen, der ansøger har enten Virksomheds-NemID eller Virksomheds-MitID for at kunne ansøge. Hvis dette ikke haves, skal dette bestilles ved Nets.

Hvornår får jeg udbetalt tilskuddet?

Udbetalingen foretages af Erhvervsstyrelsen og udbetales efter projektets afslutning.

Er du interesseret i at høre mere?

Fik du ikke svar på alt, hvad du søgte, eller vil du gerne bare høre mere? Udfyld formularen eller send os en mail på [email protected], og du bliver kontaktet af en vores rådgivere.

Du kan også blive klogere på SMV:Digital-puljerne i FAQ’en ovenfor.

    Book gratis videomøde