left-arrow

Se alle vores services

Bliv en succes på sociale medier

Represented Studio tilbyder content creation og social media management-løsninger. Vi kan hjælpe jer med at drive jeres sociale medier via content creation, udgivelsesplaner, skabe paid social-indhold og give generel rådgivning.

Vi sørger dermed for, at jeres digitale tilstedeværelse på sociale medier har optimale forudsætninger for at skabe nye kunder til jeres forretning, samtidig med, at jeres nuværende kunder og samarbejdspartnere oplever et spændende univers på jeres sociale medier.

Når I har taget beslutningen om at lade os hjælpe med jeres sociale medier, starter den sjove del, hvor vi sørger for, der altid er indhold på jeres sociale medier, der er i tråd med jeres brand, vision og mission. Vi tilbyder abonnementsløsninger til content creation og social media management, samt skræddersyede indholdsprojekter til jer, der har andre behov.

Er I interesseret i at få optimeret jeres digitale tilstedeværelse på sociale medier, så kontakt os i dag for at høre mere.

Kontakt Represented Studio

SoMe på abonnement - eller et skræddersyet projekt?

Content Creation
Abonnement

Løsningen inkluderer:

 • Konceptudvikling
 • Billeder
 • Videoer
 

Indhold til jeres sociale medier
Vi udarbejder unikt visuelt indhold til jeres sociale medier hver måned. Dette omfatter billeder og/eller videoer, der præsenterer jeres produkt eller service på en kreativ og engagerende måde. Det visuelle indhold kan anvendes på alle relevante platforme, herunder Instagram, TikTok og Facebook. Vi tager os af konceptudvikling, optagelse og redigering, så I kan fokusere på at drive jeres forretning.SoMe Management
Abonnement

Løsningen inkluderer:

 • Konceptudvikling
 • Billeder
 • Videoer
 • Udgivelsesplan
 • Tekstforfatning
 • Udgivelse af indhold
 

Indhold til jeres sociale medier
Vi udarbejder unikt visuelt indhold til jeres sociale medier hver måned. Dette omfatter billeder og/eller videoer, der præsenterer jeres produkt eller service på en kreativ og engagerende måde. Det visuelle indhold kan anvendes på alle relevante platforme, herunder Instagram, TikTok og Facebook. Vi tager os af konceptudvikling, optagelse og redigering, så I kan fokusere på at drive jeres forretning.

 

+ Udgivelsesplan, tekstforfatning & håndtering
Vi udarbejder udgivelsesplan, og håndterer også tekstforfatning og udgivelse af indholdet i henhold til udgivelsesplanen. Dette sikrer, at jeres sociale medier altid har relevant og konsistent indhold, der passer til jeres brand og værdier.Customized
Projekt

Har I andre ønsker?

For eksempel:

 • Fotografering til events
 • Billeder til lookbooks
 • Annoncemateriale til betalt markedsføring på sociale medier
 • POS-materiale.
 

Kontakt os for at høre nærmere.Kunne I bruge en kreativ og hjælpende hånd?

Virksomheders digitale tilstedeværelse har aldrig været vigtigere. Vi ved, hvor meget tid og indsats, det tager at opretholde, og ikke mindst udvikle, sin digitale tilstedeværelse. Derfor kan de sociale medier i manges tilfælde blive prioriteret langt nede i bunken af vigtige gøremål.

Vi prioriterer jeres sociale medier til en konkurrencedygtig pris.

Udfyld kontaktformular

Represented Studio FAQ

Hvad kan indholdet bruges til?

I får fulde rettigheder til det udarbejdede indhold, som Represented Studio leverer.

 

Det betyder, at I frit kan benytte indholdet på jeres sociale medier, såsom Instagram, TikTok og Facebook, samt i nyhedsbreve, på jeres website, i print-annoncer, reklamer eller andet på ubestemt tid.

Hvem har rettighederne til materialet?

I får fulde rettigheder til det alt det indhold, som Represented Studio leverer, på ubestemt tid.

Hvordan får Represented Studio adgang til vores sociale medier?

For at kunne håndtere jeres sociale medier, skal Represented Studio have adgang til de relevante profiler. Processen varierer afhængigt af mediet, men vi vil guide jer igennem det.

 

*Dette er kun gældende ved SoMe Management-løsningen

Hvem udgiver opslagene?

Ved Content Creation-løsning:

Det udarbejdede indhold, som Represented Studio leverer, er I selv ansvarlige for at udgive på jeres sociale medier og/eller andre platforme.

 

Ved SoMe Management-løsning:

Det udarbejdede indhold, som Represented Studio leverer, bliver også udgivet af Represented Studio på jeres sociale medie profil (fx Instagram). Vi opretter en udgivelsesplan, så I har overblikket over, hvilke opslag der udgives, hvor og hvornår.

Vi samarbejder med

Mød Laura Schrøder

Laura Schrøder er Content Strategist hos Represented Studio. Hun har siden 2013 arbejdet med influencer marketing, PR, content creation, brand design og meget mere. De seneste 3 år har hun specialisteret sig i SoMe Management og hjulpet et utal af kunder med deres digitale visitkort på Instagram. Desuden har hun skudt lookbooks, brandbooks og content for højt profilerede danske og internationale brands.

Laura er kreativ og har altid et sjovt og anderledes take til din digitale fremtoning. Hun forstår at tilpasse indholdet til det enkelte brand, så det er i tråd med den eksisterende brandprofil, samtidig med hun inkorporerer tidens trends.

Kontakt Represented Studio

Er det på tide at give jeres sociale medier et boost?

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores rådgivere gratis og uforpligtende. Vi har hjulpet mere end 800 firmaer med deres influencer marketing og content creation, og vi håber også at få lov at hjælpe jer.

  Book gratis videomøde