left-arrow

Se alle vores services

Foredrag og undervisning om influencer marketing

Ønsker I at blive uddannet i Influencer Marketing og lære mere om, hvordan Influencer Marketing-branchen kan skabe værdi for brands og virksomheder?

Influencer Marketing er for mange en relativ ny disciplin i værktøjskassen, når man skal udarbejde marketing-strategier for både små og store virksomheder. Mulighederne er mange, og det kræver, at man opbygger en forståelse for branchen og mekanismerne, før man kan komme godt i gang og få succes med Influencer Marketing.

Vi tilbyder undervisning og foredrag faciliteret af en af vores dygtige og erfarne Influencer Marketing-eksperter.

Undervisningen, foredraget eller oplægget skræddersyes til jeres behov og niveau i samarbejde med vores underviser, hvad end det er et fyraftensmøde, endags-kursus eller et længere undervisningsforløb for små eller større grupper.

I kan bl.a. blive klogere på Influencer marketing som fænomen og marketingsdisciplin, få hands on gode råd og tips eller opnå en overordnet forståelse for branchen og dens mekanismer. Uanset om I er en uddannelsesinstitution, en brancheforening eller virksomhed, der ønsker at dygtiggøre jeres medarbejdere.

Priser starter fra 5.000 DKK ex moms

quote

Kursister fortæller, at Louise underviser dialogbaseret og med et virkelighedsnært fokus, hvor hun inddrager cases og best practice fra branchen, så det bliver relaterbart for dig og din virksomhed/dit brand.

Thomas Bigum

Partner & CMO i Bigum&Co

Mød Louise – Team Lead & Senior Influencer Marketing Advisor

Louise Levi har været en del af Representeds Advisor Team siden 2017, og har udarbejdet hundredevis af kreative influencer marketing-oplæg til en lang række af både danske og internationale brands. Dette gør hende til en af Representeds mest erfarne rådgivere.

I dag er Louise Senior Influencer Marketing Advisor samt Team Lead for Representeds Advisor-afdeling i København, der alle arbejder med rådgivning og udarbejdelse af strategiske influencer marketing-indsatser for annoncører på tværs af utallige brancher.

Modtag et tilbud her

Vi har bl.a. undervist

quote

Louise er virkelig en dygtig og nærværende formidler, der giver et både grundigt og inspirerende indblik i influencer marketing.

Hos Ad Sales & Tech på Ekstra Bladet er vi altid nysgerrige på, hvad der sker på mediemarkedet, både for i højere grad at forstå den hverdag vores annoncører møder og for at være opdaterede – derfor var det oplagt at tage fat på Represented og høre mere om influencer marketing fra nogen, der i den grad ved, hvad de taler om.

Louise fra Represented styrede os rigtig godt igennem både udviklingen, kom med gode eksempler på influencer marketing i hverdagen og tanker om, hvad fremtiden byder på. Louise er virkelig en dygtig og nærværende formidler, der giver et både grundigt og inspirerende indblik i influencer marketing.

Marianne Møgelvang

Head of Research & Insights, Ekstra Bladet Ad Sales & Tech

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine tanker om, hvad din virksomhed eller organisation ønsker at blive klogere på samt hvor mange deltagere, vi kan forvente at skulle undervise.
Priser starter på 5.000 DKK ex moms.

Du er også velkommen til at sende os en mail på [email protected], hvis du har spørgsmål.

    Book gratis videomøde