left-arrow

Se alle vores cases

Acer x Represented

Målsætning for kampagnen

Acer sælger et bredt udvalg af computere, skærme og forskelligt it-udstyr. Under hashtagget #everythingmatters kørte Acer flere kampagne-bursts med fokus på, hvordan man med små ændringer i hverdagen kan leve mere bæredygtigt og dermed være med til at mindske CO2-udledningen og gøre jordkloden mere grøn Der blev under kampagnen indsamlet mere end 1.000 gode råde til, hvordan man kan leve mere bæredygtigt.

Vi hjalp Acer med at skabe rækkevidde og interesse på nordisk plan ved at aktivere i alt 14 influencers både på mikro- og makroniveau fra Norge, Sverige og Danmark, med fokus på at leve mere bæredygtigt.

Følgerne blev opfordret til at kigge i gemmerne, få ryddet ud og videregivet de ting, man ikke selv fik brugt. Influenterne delte ud af gode råd, og præsenterede forskellige forslag til upcycling-projekter. Flere af udgivelserne blev lagt naturligt i forlængelse af Earth Day d. 22. april, og kampagnen mundede ud i en konkurrence, hvor følgerne, der havde bidraget, kunne vinde en Acer Aspire Vero-laptop.

Resultater fra vores samarbejde

14
influencers
DK, NO, SE
Lokation
1.497.730
eksponeringer
22.598
interaktioner
23
Instagram opslag & Reels
83
Instagram Story-sekvenser
1
TikTok
3,93%
engagementrate på Instagram opslag & Reels
2 bursts
Kampagneperiode på 3 måneder
quote

Represented har udarbejdet et kreativt koncept og en solid storytelling, der skabte både høj engagement og bred reach hos den ønskede målgruppe.

Målsætningen med vores kampagne var at lancere og udbrede kendskab til vores nye miljøvenlige laptop – Aspire Vero – på det nordiske marked. Represented har udarbejdet et kreativt koncept og en solid storytelling, der skabte både høj engagement og bred reach hos den ønskede målgruppe. Deres valg af influencers har været spot-on og har givet kampagnen et ekstra løft. De udvalgte influencers har i højre grad taget kampagnen til sig og på en fin vis formået at formidle Acers budskaber omkring produktet og bæredygtighed.

Maiken Oline Stenild

Head of Marketing, Acer Nordic

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde