left-arrow

Se alle vores cases

DAY ET x Represented

Målsætning for kampagnen

Represented har i samarbejde med DAY ET skabt og kørt flere influencer marketing-kampagner med fokus på de mange forskellige tasker og accessories, som fås i utallige farver, mønstre og designs, og som kan købes gennem DAY ETs forhandlere og på deres eget website. Som DAY ET selv skriver på deres website: “Vi har en taske til ethvert behov”. Målsætningen for kampagnerne har været at øge trafik til deres webshop og Instagramprofil samt at øge kendskabet til mærket på tværs af Skandinavien.

Vi aktiverede i alt 32 influencers fra Danmark, Norge og Sverige, som gennem inspirerende indhold i form af bl.a. hauls i video-stories og flotte Posts og Reels, brandede DAY ETs produktlinjer og kollektioner på platformen Instagram.

Fokus har været på henholdsvis DAY ET Main-kollektion samt DAY ET Mini-kollektion. De mange influencer-aktiveringer har resulteret i en stor indholdsbank bestående af brugerskabt videoer og billeder, som DAY ET har fulde rettigheder til og har mulighed for at reposte på egne sociale medier og øvrige kanaler.

Du kan se de flotte resultater og udforske indholdet nedenfor.

Resultater fra vores samarbejde

21
influencers
2.868.666
eksponeringer
26.878
interaktioner
21
Instagram Posts & Reels
340
Instagram Story-sekvenser
DK, NO, SE
lokation
6
individuelle kampagner
quote

Represented er meget professionelle og har af flere omgange formået at skabe en let og overskuelig process, som giver et rigtig fint overblik både før, under og efter kampagneeksekvering.

Vi har haft fokus på både DAY ET main-kollektion samt DAY ET Mini på det danske, norske og svenske marked, hvor Represented hjalp os med at udvælge relevante profiler ud fra et brief, tage kontakte, følge op samt evaluere efter endt kampagne. Vores varmeste anbefalinger herfra.

Nini Skræddergaard

Head of Brand & Marketing

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde