left-arrow

Se alle vores cases

Plain Units x Represented

Målsætning for kampagnen

Plain Units sælger jeans til herrer, og ønsker at favne manden i de forskellige faser i livet. De ønskede derfor en branding-kampagne som netop afspejler dette, og kan inspirere mænd i flere aldersgrupper.

Vi skabte derfor kampagnen ”Be Who You Are”, i form af et videoformat, hvor stjernekokken Thomas Rode (53 år) og skuespilleren Jonathan Harboe (35 år) blev frontfigurer for samarbejdet. Der blev udarbejdet professionelt produceret indhold i form af videoer og billeder, som passede ind i influencernes eget univers og stil. Alt indholdet kan Plain Units bruge i deres markedsføring for brandet for at ramme den stilbevidst mand – uanset alder.

Thomas Rode afholdt ligeledes et eksklusivt event i forbindelse med kampagnen for potentielle forhandlere af Plain Units, hvor han udfoldede sine gastronomiske evner og serverede champagne og østers for gæsterne.

Kampagnen er således både en del af Plain Units’ B2C (Business to Consumer) og B2B (Business to Business) marketingsplan.

Resultater fra vores samarbejde

2
Influencers
Professionel videoproduktion
Professionel fotoskydning
Rettigheder
Til at benytte indholdet på tværs af platforme
quote

Vi kan varmt anbefale Represented og vil fortsætte med at samarbejde og gøre brug af deres viden og ekspertise, da de er blevet en værdifuld samarbejdspartner for os.

Det engagement og den professionalisme som Represented har udvist, er meget værdsat hos os ved Our Units. Som virksomhed går vi meget op i værdierne kærlighed, forståelse og lethed, og det opfylder Represented i højeste grad.

Vi har det seneste år ønsket at investere i at nå vores målgrupper via influencers og samarbejder. Represented har derfor været en kæmpe hjælp, hvor de matchede de rigtige profiler, der passer godt til vores brand og værdier, og gjorde at vi blev synlige for den ønskede målgruppe og opnåede et øget salg i vores webshop. Kommunikationen, planlægningen og eksekveringen af samarbejdet har været meget professionel og problemfri.

Santijana Blazeska

Brand Manager

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde