left-arrow

Se alle vores cases

Nail4You x Represented Studio

Målsætning for samarbejdet

Nail4You er blandt de førende forhandlere i Danmark af negleprodukter, nail art samt negletilbehør. Det er en familieejet virksomhed, der med fokus på kvalitet og bredt sortiment, forhandler produkter til at dekorere negle hjemmefra, herunder hjemmekits. Nail4You ønsker at gøre det mere økonomiske overkommeligt for forbrugerne at udtrykke sig kunstnerisk via sine negle end ved at besøge en professionel neglesalon. 

Nail4You ønskede at få produceret mere indhold, som kunne benyttes på virksomhedens sociale medier – primært Instagram. Det er for mange virksomhed en tidskrævende og tilbagevendende opgave at skabe nyt indhold til deres følgere.

Represented Studio har hjulpet med at skabe indhold i form af både billeder og videoer, som har skulle bidrage positivt til den visuelle identitet på Nail4Yous sociale medier og sikre et kontinuerligt flow af nyt og relevant indhold til Nail4Yous følgere. Før udarbejdelsen af materialet fremsender Represented Studio et moodboard til Nail4You for at forventningsafstemme tone-of-voice, farveunivers og identitet.

I dette samarbejde har Represented Studio leveret 8 billeder og 2 videoer per måned, som Nail4You frit kan benytte på sine kanaler. Eksempler på indholdet kan ses nedenfor.

Inkluderet i denne case

Moodboard

Inden produktion af materialet fremsendes et moodboard til Nail4You for at indramme ideer og forventningsafstemme den visuelle identitet. Moodboard udarbejdes af Represented Studio.

Flot indholdspakke

Denne indholdspakke består af 8 billeder og 2 videoer per måned til frit brug. Indholdet leveres i henhold til moodboard samt i formater, der er optimeret til Instagram-Posts og Instagram Reels.

Rettigheder

Nail4You har fulde, tidsubegrænsede rettigheder til alt materialet, der leveres af Represented Studio, og kan således benytte materialet på egne platforme, nyhedsbreve, markedsføring mv.

Represented Studio tilbyder content creation og social media management-løsninger. Vi kan hjælpe jer med at drive jeres sociale medier via content creation, udgivelsesplaner, skabe paid social-indhold og give generel rådgivning.

Vi sørger dermed for, at jeres digitale tilstedeværelse på sociale medier har optimale forudsætninger for at skabe nye kunder til jeres forretning, samtidig med, at jeres nuværende kunder og samarbejdspartnere oplever et spændende univers på jeres sociale medier.

Læs mere om Represented Studio

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde