left-arrow

Se alle vores cases

Coop x Folkebevægelsen mod ensomhed x Represented

Målsætning for kampagnen

Vi tæller ikke ned til det samme. Analyser anslår, at julen er en svær tid for op mod 600.000 danskere, der føler sig isolerede og udenfor fællesskaber som julefrokoster, hente juletræer og julebagning – de føler sig ensomme.

Derfor lancerede Coop og Folkebevægelsen mod Ensomhed kampagnen ’25 dage mod ensomhed’, hvor de gik sammen om at producere et særligt kalenderlys med 25 dage. Den 25. dag symboliserer, at ikke alle tæller ned til juleaften, men derimod til at julen er overstået.

Kalenderlyset blev skabt som en samtalestarter om ensomhed – både på sociale medier, og i hjemmene, hvor kalenderlyset sættes i juledekorationen og på bordet. Ved køb af kalenderlyset støttede man Folkebevægelsens arbejde mod ensomhed.

Vi aktiverede mere end 100 mikroinfluenter, som i en koordineret fælles indsats, delte billeder af kalenderlyset på Instagram samme novemberdag. Formålet var at starte samtalen om ensomhed op mod jul, og udbrede kendskabet til det særlige kalenderlys samt hvad man støtter og sætter fokus på ved at købe det i Coops butikker.

Samtidig aktiverede vi 17 makro- og megainfluenter, der hver især delte personlige historier om ensomhed. Den ene megainfluent modtog over 500 personlige fortællinger og råd om at håndtere ensomhed i sin indbakke, hvoraf han delte udvalgte af dem med sine over 1 million følgere.

Kampagnen opnåede svimlende 15.400.000+ eksponeringer på under 25 dage.

Udover vores aktivering af de mange influenter aktiverede Coop og Folkebevægelsen mod Ensomhed bl.a. musikeren Rasmus Seebach, der udgav en særlig sang mod ensomhed som soundtrack til hele kampagnen.

Resultater fra vores samarbejde

101
mikroinfluenter
17
makro- og megainfluenter
25 dage
kampagneperiode
262
udgivelser

Fordelt på Instagram Post, Instagram Story & Facebook

15.477.270
eksponeringer
60.186
interaktioner
7,31%
Gns. engagementrate, mikroinfluenter
Danmark
lokation
quote

Samlet set fik kampagnen organisk alene på Instagram mere end 15 mio. visninger, hvilket svarede til over 270% over målsætningen baseret på forventningerne til de involverede influenters normale kommercielle reach.

Formålet med kampagnen var at skabe en indsats som sætter fokus på ensomhed i julen set fra flere perspektiver igennem flere livsfaser. Grundet vores indsats på de sociale medier ved brugen af influenter steg genkendelsesraten for vores brands men også for selve emnet ’Ensomhed’.

Vi havde Represented med helt fra idefasen, for at sikre det bedste output og vi takker for en super fed proces og for det stærke hold, som hjalp os med at nøje udvælge, eksekvere, håndtere og evaluere på denne kampagne.

Patrick Woolrych

Team Lead, Media Orchestration & Optimization

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde