left-arrow

Se alle vores cases

Emma x Represented

Målsætning for kampagnen

Emma blev grundlagt i 2015 med rødder i Tyskland, og har siden da ekspanderet til over 20 lande på fem kontinenter. De har en helt klar målsætning; at forbedre hele verdens søvn. En målsætning de ønsker at fortælle flere om, samtidig med de får kommunikeret deres brand, koncept og produkter. Fokus i denne kampagne var på deres produkt Emma Madras, som har vundet ’Bedst i Test’.

Der blev skabt kendskab til produktet og trafik til Emmas website ved aktivering af seks veletablerede makro influencers. Influencerne delte egne oplevelser af produktet gennem humoristisk og personligt indhold, og inddrog deres følgere ved brug af bl.a. Q&As og quiz.

Der blev oprettet en unik rabatkode til hver makro influencer. Rabatkoden delte influenceren med følgerne i indholdet, de udgav. På den måde var der både en fordel til følgerne, samt at Emma nemt kunne tracke antallet af konverteringer, i form af direkte salg, som hver influencer skabte.

Resultater fra vores samarbejde

7
influencers
5 måneder
kampagneperiode
8
Instagram-opslag og Reels
80
Instagram Story-sekvenser
1.208.755
Eksponeringer
8.445
Interaktioner
Rettigheder
Til at benytte materialet på egne kanaler
Danmark
Lokation
quote

Represented forstår vores brand og positionering og arbejder ubesværet med at finde de bedste individuelle influencers til os.

Vi har samarbejdet med Represented henover en 5-måneders periode. Deres proaktive måde at arbejde på, har været essentiel for vores virksomhed. Alle vores kampagner er blevet eksekveret problemfrit, hvor vores primære kontaktpersoner i Advisor-teamet og i Campaign-teamet har sørget for alt for os.

Represented forstår vores brand og positionering og arbejder ubesværet med at finde de bedste individuelle influencers til os.

Vi er meget glade for Represented, og vi vil se på at skalere vores samarbejde i fremtiden.

Cecilie Bolstad-Larsen

Business Development Manager, Scandinavia

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde