left-arrow

Se alle vores cases

Hair by MBS x Represented

Målsætning for kampagnen

Hair By MBS er en dansk frisørkæde med saloner i Køge, Slagelse, Næstved, Roskilde og Sorø. Deres fokus er på at lære nye trends og tendenser samt at give den bedste service. De ønskede at udbrede kendskabet til deres services i de forskellige byer, hvor deres saloner er placeret. Herunder også at give inspiration til behandlingstyper, som kunne skabe bookinger.

Hair By MBS har succes med at prioritere brugergenereret indhold på deres sociale mediekanaler, og derfor tilkøbte de rettigheder til at anvende micro influencernes indhold på deres egne kanaler.

Vi aktiverede 5 hyperlokale micro influencers, der skulle tage deres følgere med i deres behandling og fik lov til at udlodde en giveaway med produkter fra Kevin Murphy, som desuden også var samarbejdspartner på kampagnen.

Resultaterne bevidner om et højt engagement fra følgere, der netop bor i områderne, hvor salonerne er placeret, og kampagnen skabte en mærkbar stigning i antallet af bookinger.

Resultater fra vores samarbejde

5
Lokale micro influencers
Slagelse, Næstved & Køge
Lokation
10
Instagram-opslag
37
Instagram Story-sekvenser
1.628
Interaktioner
14,50%
Engagementrate

Baseret på 10 Instagram-opslag

42,15%
Engagementrate

På et af de udvalgte micro influencers opslag

Rettigheder
til at benytte materialet på egne kanaler
quote

Tak til Represented for at hjælpe os godt igang.

Det er ikke sidste gang, vi vælger denne form for markedsføring og bestemt ikke sidste gang, vi samarbejder med Represented.

Med 5 saloner fordelt på Sjælland, har vi i længere tid gået med tankerne omkring influencer marketing, dog uden at kende den rette indgangsvinkel til dette. Represented tog os i hånden og guidede os hele vejen igennem forløbet, hvilket gav os ro i maven og gjorde hele processen nem og overskuelig.

Lige fra første møde, blev vi mødt af professionelle medarbejdere, som var yderst søde og dygtige til at skabe rigtige gode resultater for vores kampagne. Vi blev matchet med, hvad vi selv føler, var de helt rigtige influencere for vores virksomhed. Og med den helt rigtige strategi fra Represented, opnåede vi bedre resultater, end vi havde turde håbe på.

Marlene Bundgaard Sørensen

Founder & Owner

Har du et produkt eller en service, der skal kommunikeres og markedsføres lokalt?

Så kan mikroinfluenter være den rigtige tilgang for dig. Læs mere om mikroinfluenter, hvordan vi arbejder med denne type af influencers, samt book et uforpligtende møde med en rådgiver på knappen herunder.

Læs mere om mikroinfluenter

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde