fbpx

Represented by Bloggers Delight søger Influencer Marketing Advisor

Represented by Bloggers Delight er Danmarks største influencer marketing-firma. Firmaet har siden starten i 2011, hvor det var branchens first-mover, præsteret stor vækst og positive tal på bundlinjen. Firmaet har 30 passionerede medarbejdere på sine kontorer, som er centralt placeret i København og Aarhus.

Hos Represented er man midt i orkanens øje, hvor marketingsbudgetter bliver flyttet fra traditionelle marketingkanaler hen mod de digitale, men også mere specifikt fra etablerede medier, som magasiner og dagblade, til innovative platforme som blogs, sociale medier og influencers.

Represented tilbyder annoncørerne en 360 graders influencer marketing-løsning indeholdende bl.a. rådgivning, influencer-selektering, kampagnestyring og rapportering. Det betyder, Represented forbinder brands med de mest relevante og aktuelle influenter ift. netop deres målgruppe. Represented har hjulpet en række af verdens største brands, bl.a. Carlsberg, Estée Lauder, Zalando, Philips og Nescafé, og arbejder med en perlerække af de mest toneangivende influenter. Find mere information på www.represented.dk og www.bloggersdelight.dk

Om jobbet
Represented har en unik position på mediemarkedet og har skabt sig en rolle som markedsleder indenfor influencer marketing. Dit job er et dedikeret salgs- og rådgivningsjob, hvor du får ansvar for at opbygge din egen kundeportefølje. Dine kunder vil være både bureauer og direkte annoncører, danske såvel som internationale.

Du kommer til at indgå i tæt og dyb dialog med dine kunder, og får mulighed for at tilbyde en vifte af innovative og effektfulde kampagnetyper. Stillingen kræver, at du er i stand til at opbygge og bevare langvarige kunderelationer til professionelle medieindkøbere.

Du bliver virksomhedernes kontaktperson og får ansvar for dine egne kampagner, herunder udarbejdelse af kreativt koncept, prissætning, valg af influencers og mediekanaler, udformningen af økonomiske aftaler og levering. Du vil få personlige KPI’er og salgsbudgetter, du selv er ansvarlig for at præstere på. Du bliver en del af et fokuseret og ambitiøst team, der arbejder tæt sammen.

Om dig
Du er i dag i en lignende stilling og tiltrækkes nu af muligheden for at arbejde i et innovativt og professionelt miljø. Digital markedsføring er din spidskompetence, og det er en stor fordel, hvis du er hjemme i branchens termer og analyseværkstøjer. Din professionelle erfaring kan også komme fra en anden medietype, men du har en stor motivation for onlinemediet og influencer marketing. Alternativt er du nyuddannet fra en relevant marketingsuddannelse, har stor personlig interesse for sociale medier, en vindende personlighed, skarpe kommunikative evner og et stort personligt drive. Det vigtigste er, at du er en passioneret sælger og rådgiver, der kan matche dine kunder på et højt fagligt niveau.

Der lægges stor vægt på, at du passer ind i kulturen, hvorfor det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, ambitiøs, fagligt stolt og har en god sans for humor. Du har en naturlig interesse for tidens trends og kan associere dig med Represented-universet.

Virksomheden tilbyder
Du får en spændende, ung og dynamisk arbejdsplads, mulighed for at arbejde med nyskabende produkter og et medie med stort vækstpotentiale. For den rette person er der i høj grad mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt. Der tilbydes en fast garantiløn samt en attraktiv provisionsordning. Start foråret 2020 eller efter aftale. Angiv, om du søger med fast arbejdssted i enten København eller Aarhus.

Søg stillingen
Kontakt Head of Influencer Marketing, Natasja Nielsen, på nn@bloggersdelight.dk eller tlf. 60118861.

WHAT WE DO

Read more about how we work and can help you success with influencer marketing

CASES

We have executed more than 3,000 campaigns. Explore some of them here

ABOUT

Learn more about REPRESENTED and the team of influencer marketing specialists behind

CONTACT

If you have any questions, you are more than welcome to contact us