fbpx

Represented by Bloggers Delight søger Campaign Assistant (praktik)

Represented by Bloggers Delight er Danmarks største influencer marketing-firma. Firmaet har siden starten i 2011, hvor det var branchens first-mover, præsteret stor vækst og positive tal på bundlinjen. Firmaet har 20 passionerede medarbejdere på sine kontorer, som er centralt placeret i København og Aarhus.

Hos Represented er man midt i orkanens øje, hvor marketingsbudgetter bliver flyttet fra traditionelle marketingkanaler hen mod de digitale, men også mere specifikt fra etablerede medier, som magasiner og dagblade, til innovative platforme som blogs, sociale medier og influencers.

Represented tilbyder annoncørerne en 360 graders influencer marketing-løsning indeholdende bl.a. rådgivning, influencer-selektering, kampagnestyring og rapportering. Det betyder, Represented forbinder brands med de mest relevante og aktuelle influenter ift. netop deres målgruppe. Represented har hjulpet en række af verdens største brands, bl.a. Carlsberg, Estée Lauder, Zalando, Philips og Nescafé, og arbejder med en perlerække af de mest toneangivende influenter. Find mere information på www.represented.dk og www.bloggersdelight.dk

Om jobbet
Som en del af Representeds Campaign Team skal du assistere med screening af influencers, eksekvering af kampagner samt udarbejdelse af afrapportering. Derudover kommer du til at arbejde med scouting af nye interessante profiler, vedligeholdelse af sociale medier og nyhedsbreve, yde support til vores basis- og PLUS-bloggere, samt løbende ad hoc opgaver.

Om dig
Vi søger selvstændige praktikanter med gå-på-mod, og som søger praktiske udfordringer indenfor kommunikation, markedsføring og administration i en dynamisk organisation med et fladt hierarki. Det skal være lysten, der driver værket, og vi søger personer med passion.

Søg stillingen
Kontakt Head of Campaign Team, Simone Damborg, på sd@represented.dk.

WHAT WE DO

Read more about how we work and can help you success with influencer marketing

CASES

We have executed more than 3,000 campaigns. Explore some of them here

ABOUT

Learn more about REPRESENTED and the team of influencer marketing specialists behind

CONTACT

If you have any questions, you are more than welcome to contact us