left-arrow

Se alle vores cases

Smiledesigns x Represented

Målsætning for kampagnen

SMILEDESIGNS er førende inden for moderne og professionel tandretning i Danmark og ønskede at sætte fokus på klinikkens specialiserede behandling ved at aktivere 4 ambassadører, der selv ønskede en tandretning. Målsætningen var at løfte klinikkens antal af bookinger til forundersøgelser. 

Ved at aktivere 4 ambassadører, der selv ønskede en tandretning, opnåede vi sammen autentisk og relaterbart indhold, der formåede at placere SMILEDESIGNS top-of-mind blandt målgruppen. Samarbejdet er over en periode på 3 år, da ambassadørerne er blevet fulgt fra første konsultation hos klinikken til det endelige tandretningsresultat.

Kampagnen er et godt eksempel på, hvordan langvarige ambassadørskaber, hvor der er plads til kreativitet og umiddelbarhed, højner autenticiteten og får resultaterne til at gå op i en højere enhed.

Resultater fra vores samarbejde

4
influencers

For at opnå en så stærk og autentisk kampagne som muligt, blev 4 influencers nøje udvalgt som ambassadører for SMILEDESIGNS.

785
udgivede opslag

Kampagnen blev eksekveret på tværs af medier med Instagram Stories som det bærende medie til at vise hverdagsvideoer, fortællinger og proces.

5.838.161
eksponeringer

Kampagnen opnåede intet mindre end næsten 6 millioner eksponeringer på tværs af platforme og influencers.

51.522
interaktioner

Det udarbejdede indhold fik mere end 50.000 interaktioner fordelt på synes godt om, kommentar, delinger og direkte beskeder.

28.150
klik

Via Instagram Stories og link i blogindlæg drev kampagnen trafik til SMILEDESIGNs hjemmeside, hvorfra målgruppen kunne bestille en forundersøgelse.

84.572
blogindlægsvisninger

I løbet af tandretningsforløbet benyttede vi blogmediet for at komme med længere billedeserier samt give plads til det mere teksttunge indhold.

1 måned & 4 dage
samlet tidsforbrug i blogindlæg

Læserne af blogindlæggene brugte samlet set mere end 1 måned på at læse om et forløb hos SMILEDESIGNS.

3 år
kampagneperiode

Med en kampagneperiode på 3 år, har målgruppen fået et solidt og troværdigt indblik i alle aspekter af en tandretning.

Danmark
lokation
Rettigheder
til at benytte indholdet på egne kanaler
quote

Represented er vores foretrukne partner til at eksekvere vores influencer marketing aktiviteter.

Vi har følt os meget trygge hele vejen og har stor tillid til Representeds kompetencer. Vi sætter stor pris på gennemsigtigheden i vores samarbejder, og det gør det lettere for os at se, hvor stor gevinst samarbejderne har givet os. Hele teamet har vores varmeste anbefalinger!

Mette Wiig

COO

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde