left-arrow

Se alle vores cases

Micro-Star International (MSI) x Represented

Målsætning for kampagnen

MSI er en af verdens største producenter af elektronik, der arbejder kontinuerligt på at levere det fremmeste indenfor både design og innovation. MSI ønskede at øge kendskabet til deres laptop-serier ’Creator’ og ’Stealth’, specifikt modellerne ’The Creator Z16’ og ’Stealth GS77’.

Vi aktivererede to nordiske megainfluencers, som kreerede fængende og inspirerende kortfilm. Kortfilmene blev udgivet på YouTube og blev suppleret med kortere udgivelser på Instagram. Fælles for influencernes indhold var det personlige afsæt.

Til promoveringen af ’Stealth GS77’-modellen castede vi den svenske DJ Sebastian Tadros som content creator. Til kendskabskampagnen for ’The Creator Z16’—modellen, aktiverede vi videograf og influencer Cecilia Blomdahl, som er bosat i Longyearbyen på Svalbard, hvorfra hun er kendt for at producere fantastisk flot videoindhold med afsæt i øgruppens fantastiske natur.

Casen er godt eksempel på nordisk influencer marketing på YouTube.

Resultater fra vores samarbejde

2
Mega influencers
Sverige & Norge
Lokation
2
YouTube-videoer
2
Instagram-udgivelser
174.254
Afspilninger
9.882
Interaktioner
5,67%
Engagementrate
Rettigheder
Til at benytte materialet på egne kanaler og i SoMe-annoncer
quote

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Represented om vores influencer marketing-kampagner. Vi vil klart anbefale Represented til alle brands, der ønsker at arbejde med influencers i Norden.

Som et internationalt brand er det let at betragte Norden som ét homogent marked, men man arbejder faktisk med forskellige lande, der har hver sin national kultur og adfærd. Det har været afgørende for os at have Represented til at hjælpe os med at håndtere denne udfordring ved at identificere og forhandle med relevante lokale influencers for at kunne nå vores marketingmål.

Teamets professionalisme og især vilje til at gå den ekstra mil, når uforudsete udfordringer opstår, værdsættes højt af os hos MSI.

Ace Arnsmar

Marketing Specialist

Vækkede casen din interesse?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en snak om, hvordan du kan skabe vækst med influencer marketing.

    Book gratis videomøde